79% жінок та 86% чоловіків вважають, що деякі аромати здатні викликати у них романтичні переживання

New York Times Survey, 1995

Вчені вважають, що потяг жінки до чоловіка більше залежить від його запаху, ніж від будь-яких інших факторів. Очевидно, що певні аромати можуть збільшити сексуальне бажання незалежно від ваших уподобань. Дослідницький фонд Запаху та Смаку вивчив вплив запахів на чоловіче збудження (аналізуючи кровотік до статевих органів). Серед 30 ароматів, що досліджуються, результати розподілилися в межах від 2 до 40%. На першому місці виявилася суміш гарбузового пирога і лаванди, що лідирувала із сорокавідсотковим результатом. На другому місці - запах чорного лакричника та пончиків (31,5%), а найменш ефективним виявився аромат журавлини (2%). Залежно від віку, реакція була різною: наприклад, на чоловіків старшої вікової групи максимальний ефект справила ваніль. Як не дивно, за результатами досліджень, парфуми збільшували збудження лише на 3%. Інше дослідження показало збільшення кровотоку при вдиханні запахів коричневих булочок. Смажене м'ясо, сирна піца та шоколад теж дали непогані результати.

А що щодо жіночої статі? Вчені з військово-медичної школи провели експеримент із впливу запаху на сексуальну привабливість, виявилося, що жінкам не подобаються запахи смаженого м'яса, вишні та чоловічого одеколону, а найбільше збудження викликає аромат огірків.

Згідно з дослідженнями доктора Алана Хірша, чоловічий одеколон зазвичай викликає зменшення вагінального кровотоку, в тому випадку, якщо це не природний аромат. Тому найбільш привабливим для жінок є легкий запах океанського бризу, ківі або суміші дитячої присипки та шоколаду. Аромат чистої шкіри з невеликою кількістю свіжого поту та будь-яким фруктовим ароматом виявився б найсильнішим стимулятором для жінок.

Дівчатам, які вважають, що мускусні аромати, що сексуально пахнуть, найбільш привабливі для чоловіків варто переглянути свої погляди. Адже жіноча чутливість до мускусу в 1000 разів вища, тому такі парфуми вірогідніше пробудять бажання у жінки, яка носить такий аромат. Чоловікам це варто взяти на замітку.

Рекомендації щодо вибору ароматів:
24 Gold, Ermes, Silver, Шкіра, Ваніль, Ваніль Тютюн, Виноград, Випічка, Полуниця, Red Gem/
ВАЖЛИВО!
Застосувати ароматизацію у Вашому бізнесі нескладно. Можна придбати обладнання та аромати та займатися самостійно, а краще довіритися професіоналам, отримавши додаткові вигоди та переваги «під ключ» за затвердженою абонентською платою, а саме:
  • обладнання та аромати не потрібно купувати
  • щомісячне планове відвідування спеціаліста для обслуговування – заміни аромату та елементів живлення, налаштування та профілактики обладнання
  • оперативний (на вимогу) виїзд спеціаліста для налаштування, переміщення, ремонту, заміни обладнання, презентації нових ароматів
  • Вам не потрібно призначати відповідального співробітника чи самому обслуговувати арома-обладнання, витрачаючи свій час
Секретна формула для вибору, що краще – купити чи обслуговуватись у фахівців:
Якщо площа приміщення для ароматизації до 50 кв. - Вигідніше купити, якщо понад 50 кв.м. – вигідніше та зручніше обслуговуватися у нас.
Назад до блогу

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Рекомендовані аерозольні аромати:

Нано-дифузія:

Рекомендовані ароматичні масла для дифузорів:

Залишити коментар / задати питання: