Застосування ароматизації у цьому сегменті допомагає розслабитися, зняти напругу та стрес, агресію, негативні асоціації.

Вперше ароматизація в метро була зроблена в Парижі. Вже багато років використовується для створення високоякісного сервісу. При розпорошенні ароматизаторів повітря на станціях і в поїздах метро досягається одразу дві мети: створення сприятливої атмосфери, зняття стресу та нервової напруги, особливо в години пік та нейтралізація неприємних запахів.

Сінгапурські авіалінії розробили аромат для свого бренду, названий «Вода Стефана Флорідіана», як невід'ємну частину їхньої мультисенсорної фірмової стратегії розпочатої з 1990-х років. Аромат був розроблений як парфуми для стюардес і для просочення гарячих рушників, що видаються під час польоту.
Також у 1999 році Британські авіалінії почали використовувати розслаблюючий ностальгічний аромат свіжоскошеної трави та океанського бризу у залі бізнес-класу аеропорту Хітроу.
У Midwest Airlines після зльоту чергові пхають таці з печивом в духовку, щоб пасажири насолодилися заспокійливим приємним "домашнім" запахом свіжоспеченого шоколадного печива.

Рекомендації щодо вибору ароматів:
Кава, Білі Квіти, Шоколад, Lemon & Tea, Персик, Гренадін, Гранат, Мохіто, Грейпфрут, Азіатський Сад, Французька Рів'єра.
ВАЖЛИВО!
Застосувати ароматизацію у Вашому бізнесі нескладно. Можна придбати обладнання та аромати та займатися самостійно, а краще довіритися професіоналам, отримавши додаткові вигоди та переваги «під ключ» за затвердженою абонентською платою, а саме:
  • обладнання та аромати не потрібно купувати
  • щомісячне планове відвідування спеціаліста для обслуговування – заміни аромату та елементів живлення, налаштування та профілактики обладнання
  • оперативний (на вимогу) виїзд спеціаліста для налаштування, переміщення, ремонту, заміни обладнання, презентації нових ароматів
  • Вам не потрібно призначати відповідального співробітника чи самому обслуговувати арома-обладнання, витрачаючи свій час
Секретна формула для вибору, що краще – купити чи обслуговуватись у фахівців:
Якщо площа приміщення для ароматизації до 50 кв. - Вигідніше купити, якщо понад 50 кв.м. – вигідніше та зручніше обслуговуватися у нас.
Назад до блогу

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Рекомендовані аерозольні аромати:

Нано-дифузія:

Рекомендовані ароматичні масла для дифузорів:

Залишити коментар / задати питання: