Уявіть, які сильні почуття переповнюють жінку, коли вона приміряє весільну сукню.

Тут аромати допоможуть зняти напругу та зробити правильний вибір, також ви сформуєте ексклюзивний імідж салону. Крім того, ароматизація підвищить якість товарів у власних очах покупців.

Правильний аромат разом з інтер'єром, музикою та освітленням здатний допомогти виділитися серед схожих весільних салонів та краще запам'ятатися, про що ваші клієнти обов'язково розкажуть друзям та знайомим.

Ароматизація весіль
До цього значущого та довгоочікуваного дня ви плануєте кожну деталь: місце, день, сукню, смокінг, квіти, музику, прикраси, торт, їжу, фотографа та ще безліч дрібниць, які стануть «тригерами» і протягом усього життя нагадуватимуть вам про це незабутній день: пісня, під яку ви танцювали, квітка така ж, як у букеті нареченої або шматок торта, схожий на весільний.
Так уже влаштований людський мозок, що з усіх п'яти почуттів, нюх найкраще взаємодіє з нашою пам'яттю і викличе потужніші спогади, ніж можуть викликати будь-які інші органи почуттів.

І якщо ви вважаєте, що весілля – саме один з найважливіших днів, який ви хотіли б запам'ятати на все життя, то ви просто зобов'язані використовувати аромати на вашому весіллі.

Важливо не перестаратися з ароматизацією. Деякі гості можуть бути більш чутливими до запахів, тому необхідно дотримуватися балансу між ароматними та нейтральними зонами.

Рекомендації щодо вибору ароматів:
Luxury, Bella, Silver, Stradivarian, Ваніль Тютюн, Виноград, Чорна Орхідея, Sil, Giorgio, Molecules, Olimpya, Білі Квіти, City Girl, Skandal.
ВАЖЛИВО!
Застосувати ароматизацію у Вашому бізнесі нескладно. Можна придбати обладнання та аромати та займатися самостійно, а краще довіритися професіоналам, отримавши додаткові вигоди та переваги «під ключ» за затвердженою абонентською платою, а саме:
  • обладнання та аромати не потрібно купувати
  • щомісячне планове відвідування спеціаліста для обслуговування – заміни аромату та елементів живлення, налаштування та профілактики обладнання
  • оперативний (на вимогу) виїзд спеціаліста для налаштування, переміщення, ремонту, заміни обладнання, презентації нових ароматів
  • Вам не потрібно призначати відповідального співробітника чи самому обслуговувати арома-обладнання, витрачаючи свій час
Секретна формула для вибору, що краще – купити чи обслуговуватись у фахівців:
Якщо площа приміщення для ароматизації до 50 кв. - Вигідніше купити, якщо понад 50 кв.м. – вигідніше та зручніше обслуговуватися у нас.
Назад до блогу

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Рекомендовані аерозольні аромати:

Нано-дифузія:

Рекомендовані ароматичні масла для дифузорів:

Залишити коментар / задати питання: