Ні для кого не секрет, що активна фізична діяльність, пов'язана із різними навантаженнями, створює специфічну атмосферу. Повітря в залах і, особливо в роздягальнях, насичене неприємними запахами. Навіть у фітнес-центрах, обладнаних системами вентиляції, стійкі запахи зберігаються постійно. У людей, чутливих до неприємних запахів, з'являється роздратованість і напруження, як наслідок – негативне ставлення до керівництва зали, зниження іміджу, відтік відвідувачів.

Адміністрація спортивних залів іноді використовує локальні засоби нейтралізації запаху, які, хоч і здатні частково впоратися із проблемою, лише маскують їх. До того ж звичайні побутові освіжувачі повітря мають не зовсім натуральний аромат, який, змішуючись із сторонніми запахами дезодорантів, поту, парфумів, спортивного реквізиту роблять неприємний запах ще помітнішим, тому ми пропонуємо використовувати тільки професійні системи ароматизації з абсорбентами сторонніх запахів (не маскуючих, а що повністю поглинають їх). У складі є спеціальний абсорбуючий компонент, вступає у контакти з молекулами неприємного запаху. Такі прилади абсолютно безпечні і дозволяють очистити повітря не тільки від неприємних запахів (пах поту, тютюну, навіть запах хлору в басейні або фарби), а й від бактерій.

Пам'ятайте, що спеціально підібрана арома-композиція з усуненням неприємних запахів, зробить тренування приємнішими і не такими, що вимотують, а ваших клієнтів активними і бадьорими.

Яку систему ароматизації використовувати у спортзалі?
Ідеальним, але в той же час досить дорогим варіантом буде використання центральної системи ароматизації, інтегрованої в систему вентиляції, яка значно підвищить швидкість ароматизації і нейтралізації запаху, поширивши по великих приміщеннях спортивних залів приємний і свіжий аромат.

Ви можете також застосовувати зональну ароматизацію: наприклад, у залі йоги поширювати спокійні запахи на основі 100% натуральних ефірних олій, в залі аеробіки – енергійні цитрусові, що підвищують витривалість та зменшують втому, для танцювального залу – фруктові аромати, в кімнату відпочинку – лаван , щоб розслабитися. Ароматизація вхідного простору дозволить підкреслити атмосферу закладу, неповторний стиль та підвищити впізнаваність вашого фітнес-центру.

Експерти не рекомендують використовувати освіжувачі повітря, що містять натуральні компоненти. Будь-які заняття спортом пов'язані з глибоким диханням, тому хімічні сполуки у повітрі, що вдихається, вкрай небажані, більше того, зал повинен бути обладнаний гарною системою припливу свіжого повітря.

Використання натуральних ароматизаторів підвищує ефективність тренувань, наприклад, вчені встановили, що жасмин посилює бета-хвилі у передній частині головного мозку, що підвищує уважність. Це покращує зорово-моторну координацію. Цей аромат також допомагає спортсменам на змаганнях пов'язаних із концентрацією.

У 2000 році Wheeling Jesuit University Західної Вірджинії довів, що аромат м'яти знімає нервову напругу спортсменів під час тренувань і допомагає їм сконцентруватися. Він заряджає нас енергією та покращує ефективність тренування, крім того, так само як аромат яблука та банана, він може змусити людей менше їсти, аромат свіжого огірка чудово тонізує, а запахи полуниці та попкорну допомагають спалити більше калорій.

У душових можна використовувати аромати евкаліпта, сосни і м'яти, що бадьорять, що піднімають дух.

Рекомендації щодо вибору ароматів:
Гранат, Персик, Чай Лимон, Vogue, Ermes, Виноград, Азіатський Чай, Гренадін, Білі Квіти, Мохіто, Французька Рів'єра, Чорна Орхідея.
ВАЖЛИВО!
Застосувати ароматизацію у Вашому бізнесі нескладно. Можна придбати обладнання та аромати та займатися самостійно, а краще довіритися професіоналам, отримавши додаткові вигоди та переваги «під ключ» за затвердженою абонентською платою, а саме:
  • обладнання та аромати не потрібно купувати
  • щомісячне планове відвідування спеціаліста для обслуговування – заміни аромату та елементів живлення, налаштування та профілактики обладнання
  • оперативний (на вимогу) виїзд спеціаліста для налаштування, переміщення, ремонту, заміни обладнання, презентації нових ароматів
  • Вам не потрібно призначати відповідального співробітника чи самому обслуговувати арома-обладнання, витрачаючи свій час
Секретна формула для вибору, що краще – купити чи обслуговуватись у фахівців:
Якщо площа приміщення для ароматизації до 50 кв. - Вигідніше купити, якщо понад 50 кв.м. – вигідніше та зручніше обслуговуватися у нас.
Назад до блогу

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Рекомендовані аерозольні аромати:

Нано-дифузія:

Рекомендовані ароматичні масла для дифузорів:

Залишити коментар / задати питання: