Найкращі аромати для домашніх аромадифузорів

Найкращі аромати для домашніх аромадіфузорів

Ароматерапія в домашніх умовах — це найкращий спосіб розслабитися, поповнити запас сил та енергії. Різні аромати створюють приємну атмосферу будинку, дозволяють підняти настрій та підбадьоритися. Аромадифузори, заряджені відповідним ароматом, позитивно впливають на психіку людини, дозволяючи відволіктися від щоденного стресу і на якусь мить забути про проблеми, розслабивши тіло і розум. До того ж певні аромати сприятливо впливають на організм і мають безліч корисних властивостей. 

Є такий напрямок, як аромамаркетинг, що дозволяє заробити на ароматизації приміщень, авто, заходів та свят. З Solo-air ви можете реалізувати будь-яку ідею та запустити власний бізнес. Наші менеджери допоможуть підібрати нішу та проконсультують, як реалізувати ваш задум. Ми на ринку вже не перший рік (докладніше про компанію можна прочитати у нас на сайті), і знаємо, як втілити сміливі ідеї у життя.

Вплив ароматів на настрій та емоційний стан

З давніх-давен люди застосовували ароматичні речовини, спочатку в релігійних обрядах, а потім і в повсякденному житті. В останні роки парфумерія для дому набула значної популярності. Якщо раніше для освіження повітря в приміщеннях використовували аерозольні спреї, то тепер виробники пропонують вишуканіші та зручніші варіанти. Аромадіфузори для дому з натуральними ароматами. Культура ароматизації житла активно розвивається і вже стає важливим аспектом інтер'єрного дизайну. 

Аромати для дому виконують кілька функцій: 

  1. Поліпшення настрою. Ми краще запам'ятовуємо запахи, аніж візуальні образи. Нюхальна пам'ять тісно пов'язана з лімбічною системою мозку, тому аромати миттєво викликають емоційні реакції.
  2. Створення затишної атмосфери. Деякі аромати допомагають розслабитися та заспокоїтися, інші – наповнюють енергією, активізують розумову діяльність та підвищують концентрацію.
  3. Лікування. Аромати на основі натуральних ефірних олій використовуються для зміцнення імунітету, зниження тиску, боротьби з мігренями та навіть інфекційними захворюваннями.

Експерти з феншуй стверджують, що аромати можуть допомогти у досягненні бажаного, оскільки впливають на розумову діяльність, настрій та самопочуття людини.

Популярні категорії ароматів

Натуральні аромаолії класифікуються за категоріями рослин, з яких вони отримані. 

  1. Квіткові виготовляються з бутонів, пелюсток та зрілих квіток. До цієї категорії належать ромашка, іланг-іланг, троянда, жасмин, лаванда, лотос, герань та неролі. Такі аромати зачаровують різноманітністю своїх композицій, вони підвищують настрій, допомагають відновити сили та енергію.
  2. Трав'яні виробляються зі стебел і зелені рослин, і часто мають тонізувальний ефект. До цієї групи належать шавлія, базилік, м'ята, розмарин, аніс і чебрець. Такі аромати мають цілющу силу, а також заспокоюють і розслаблюють, покращуючи моральний стан і дозволяючи відволіктися від рутини.
  3. Листові отримують з листя дерев та чагарників. Яскравим представником цієї категорії є лавр. Свіжі та водночас ніжні аромати насичують будинок атмосферою весни, вони дарують приємні емоції та підіймають настрій.
  4. Плодові витягуються із плодів. У цю категорію входять олії з мандарина, лимона, перцю та ялівцю. Дані аромати найчастіше мають свіжі цитрусові та пряні ноти. Вони бадьорять і наповнюють людину енергією та натхненням.
  5. Дерев'яні створюються на основі екстрактів деревини хвойних та листяних порід, таких як кедр, сосна, пачулі, ладан та камфора. Це неймовірно приємні та свіжі аромати, які дарують спокій та розслаблення. Вони також сприятливо впливають на здоров'я органів дихання, покращують розумову діяльність і позитивно впливають на стан нервової системи. 

Ці натуральні концентровані речовини, багатство яких дароване природою, застосовують як у житлових приміщеннях, так і в офісах, на виробничих підприємствах та у сфері обслуговування.

Топ-лист ароматів для аромадифузорів

Серед найкращих ароматів для будинку варто виділити: 

  • цитрусові. Надають зміцнювальну дію на нервову систему, підвищують загальний тонус організму, покращують настрій та допомагають справлятися із щоденними стресами. Їх рекомендується використовувати в першій половині дня для заряджання енергією або в процесі роботи, щоб підтримувати концентрацію уваги та активність мозку; 
  • лаванди. Найкращий заспокійливий аромат. Легкий трав'яний запах лаванди одночасно заспокоює та тонізує, завдяки чому цю ефірну олію можна використовувати у будь-який час дня. Вона підвищує працездатність, знижує тривожність та згладжує перепади настрою. Увечері розслаблювальна дія лаванди допомагає організму підготуватися до сну; 
  • ваніль. Має заспокійливу дію та виступає природним антидепресантом. Вона сприяє підвищенню рівня дофаміну, гормону, що викликає відчуття радості. Солодкі ноти також значно покращують настрій та заряджають енергією; 
  • ялинові та соснові. Кращі запахи для зняття стресу, покращення роботи нервової системи та розслаблення. Вони надають сприятливий вплив на серце, легені та нирки. 

Ми пропонуємо широкий вибір ароматизаторів для дому за вигідними умовами. доставки та оплати. До того ж ви можете придбати найкращі натуральні аромати за приємними цінами.

Вибираючи аромати для дому, враховуйте особливості свого інтер'єру та орієнтуйтеся на особисті потреби та уподобання. Перед покупкою, якщо це можливо, протестуйте аромат, щоб зрозуміти, чи підходить він вам. Крім того, якщо ви не впевнені у виборі, варто проконсультуватися з фахівцями. Наприклад, наша компанія Solo-air допоможе придбати найкращий аромат. Просто знайдіть наші контакти на сайті та зв'яжіться з менеджером.

Назад до блогу

Про компанію Solo Air

Solo Air – це не просто сайт із незрозумілою назвою. За всім цим стоїть група талановитих людей, ми почали вивчати вплив різних ароматів на поведінку покупців ще задовго до появи таких слів як Аромамаркетинг або Аромабрендінг.

  • Досвід роботи

    Завдяки накопиченому досвіду ми готові відповісти на будь-які питання щодо ароматизації. Сотні українських компаній та приватних осіб є нашими постійними клієнтами

  • Прямий постачальник та виробник

    Ми є прямими постачальниками західних компаній та виробником обладнання та даємо гарантію низьких цін та високої якості.

  • Висока якість ароматів

    Ми впевнено можемо заявити, що наші ароматизатори, розроблені спеціально для професійної ароматизації повітря, безпечні для здоров'я людини та тварин

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Нано-дифузія:

Залишити коментар / задати питання: