Згідно з американськими дослідженнями, вісім із десяти опитаних зізналися, що запах здатний підвищити їхній настрій. У той час як 48% опитаних використовують ароматизацію будинку і 94% стверджують, що їм не байдуже, як пахне їхнє житло

Не секрет, що для будь-якої людини, що поважає себе, безумовно, важливо, чим пахне в його будинку.
Якщо підійти до цього питання професійно, то будинок можна розділити на зони відповідно до їх призначення. У кожній з них панує своя атмосфера: у передпокої немає місця різким нав'язливим запахам, а кухня має пахнути виключно натуральними ароматами, у вітальні можуть бути складні арома-композиції, вишуканіші та екзотичніші, а спальня – місце душевного спокою і тільки найніжніших запахів. Наприклад, аромат імбиру та кориці доречний у їдальні, але в кабінеті він просто відверне увагу. Ароматизатори для дому повинні відповідати не тільки атмосфері та дизайну приміщення, а й характеру людей, які в ньому знаходяться і навіть пори року.

Правильне використання ароматизаторів, безперечно, впливає на емоції. Наприклад на Новий Рік ви можете створити святкову атмосферу лише за допомогою аромату натуральної ялинки або запаху різдвяних прянощів. Люди, які побували в будинку, оформленому такими ароматами, часто подумки повертаються до нього, але навряд чи можуть пояснити, що саме змусило їх згадати про це місце. Головне, щоб запахи не порушували гармонію, не викликали неприємних емоцій та влаштовували всіх.

Лаванда

Про чудові властивості аромату лаванди ви вже знаєте. Знають про це і фахівці італійської компанії Magniflex – виробника матраців преміум-класу, яка застосувала ароматизацію у своїй новій лінії: продукція має покриття з матеріалу із мікроскопічними капсулами ароматичної речовини із запахом лаванди. Лягаючи на такий матрац і створюючи тертя, ви руйнуєте капсули, вивільняючи легкий аромат. Як запевняє розробник, покриття зберігає свої ароматні властивості протягом 5-7 років, його можна знімати та прати у машині.

Вибір запаху невипадковий, адже лаванда – відомий засіб боротьби з безсонням. За старих часів біля узголів'я ліжка вішали мішечки з сушеною лавандою, яка знімає стрес і усуває підвищену збудливість.

Рекомендації щодо вибору ароматів:
Ermes, Ваніль, Кава, Азіатський Сад, Чорна Орхідея, Хліб, Випічка, Molecules, Білі Квіти, Французька Рів'єра.
ВАЖЛИВО!
Застосувати ароматизацію у Вашому бізнесі нескладно. Можна придбати обладнання та аромати та займатися самостійно, а краще довіритися професіоналам, отримавши додаткові вигоди та переваги «під ключ» за затвердженою абонентською платою, а саме:
  • обладнання та аромати не потрібно купувати
  • щомісячне планове відвідування спеціаліста для обслуговування – заміни аромату та елементів живлення, налаштування та профілактики обладнання
  • оперативний (на вимогу) виїзд спеціаліста для налаштування, переміщення, ремонту, заміни обладнання, презентації нових ароматів
  • Вам не потрібно призначати відповідального співробітника чи самому обслуговувати арома-обладнання, витрачаючи свій час
Секретна формула для вибору, що краще – купити чи обслуговуватись у фахівців:
Якщо площа приміщення для ароматизації до 50 кв. - Вигідніше купити, якщо понад 50 кв.м. – вигідніше та зручніше обслуговуватися у нас.
Назад до блогу

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Рекомендовані аерозольні аромати:

Нано-дифузія:

Рекомендовані ароматичні масла для дифузорів:

Залишити коментар / задати питання: