Найкращі аромати для домашніх свічок

Аромат на будь-який випадок

Аромасвічки, якщо їх правильно використовувати, створять у будинку чудову атмосферу релаксації. Якщо ви працюєте дистанційно і вам потрібний тонус, вироби вирішать і цю проблему. Потрібно лише вибрати. Для цього потрібно знати найкращі аромати для домашніх свічок. У цьому питанні ми допоможемо розібратися.

Перш ніж розглянемо популярні аромати для свічок, відзначимо, що останнім часом все більшого поширення набирає аромамаркетинг. Завдяки цьому напряму можна покращити бізнес. Ключовим моментом є використання приємних ароматів там, де це буде доречно, і свічки у цьому відіграють свою роль. Запахи здатні впливати на настрій, а завдання аромамаркетингу – зробити цей вплив позитивним.

Популярні категорії ароматів

Безглуздо аналізувати умовний топ ароматів для свічок, тому що їхній підбір індивідуальний – залежить від переваг та ефекту, який ви розраховуєте отримати.

З натуральних ароматів для свічок великий попит має м'ята. Вона тонізує, крім того, відомий її бактерицидний ефект.

Ідіть у ногу з порою року

Ароматизація приміщення – справжнє мистецтво. Виконуючи її, важливо враховувати всі фактори, включаючи пору року. Наприклад, коли вибираєте зимові аромати для свічок, на думку можуть спасти ефірні олії рослин, що містять хвою. Вдалий приклад – ялиця. Її властивість знімати розумову та м'язову напругу є унікальною. Також знижується занепокоєння.

Як осінній і зимовий аромат для свічок використовується й олія евкаліпта. Вона має властивості сильного антисептика й ефект навіть у тому випадку, якщо застуда і закладеність носа вже підступили. Противірусні та протимікробні властивості характерні й для ефірної олії чайного дерева.

Літні аромати для домашніх свічок – це насамперед фрукти. У цьому контексті порадує абрикос своїм ніжним запахом. Яскравість літніх днів відтворить полуниця.

Жодної хвилини без приємного настрою

Якщо ви шукаєте розслаблювальні аромати для свічок, зверніть увагу на олію іланг-ілангу. Це один із найпопулярніших складів, які використовують при нервових напругах та для забезпечення релаксу. Ще один чудовий варіант – лаванда. Це чудовий аромат свічки для релаксації завдяки її заспокійливому ефекту. Стан по-справжньому домашнього затишку та приємної розслабленості створює ваніль.

Досить часто шукають аромати для домашніх свічок, що освіжають.  У цьому плані одними з найкращих варіантів є цитрусові:

  • апельсин;
  • грейпфрут;
  • мандарин.

У складі ефірних олій цих рослин є фітонциди. Це означає, що їх випаровування паралельно з тим, що вони підвищують настрій, здійснюють легку дезінфекцію повітря.

Корисним є базилік. Його пряний аромат для домашньої свічки вважається добрим антисептиком, крім того, має антистресовий ефект. Розмарин і бергамот – відмінне рішення, якщо у приміщенні ведеться онлайн-робота чи навчання. Вони допоможуть сконцентруватись, стимулюють розумову діяльність.

Професійні рекомендації щодо вибору

Якщо ви не чули про компанію Solo Air Nature Aroma, то ми вам розповімо про неї. Це виробник з Болгарії, який є лідером з виготовлення ароматичної продукції в Європі. Якщо ви хочете створити вдома затишну атмосферу або вирішили дізнатися, як на підприємстві працює аромамаркетинг, наші пропозиції вас напевно зацікавлять. У каталозі представлені свічки із комбінованими ароматами, що створюють атмосферу елітних парфумів. До таких належать колекції:

  • Red Gem;
  • Hypnotic;
  • Orange;
  • Amarig;
  • Chic 33.

У складі містяться лише натуральні інгредієнти, синтетика відсутня повністю. Для рівномірного горіння використовують дерев'яний гніт. Розглянемо як приклад квітковий аромат свічки, що належить до колекції Chic 33. У ньому чудово поєднуються пудрово-мускусні ноти троянди з молочною композицією сандала. Колекція Honey пропонує своє поєднання. У початковий ряд входять:

  • троянда;
  • квітучий мандарин;
  • фрезія.

У середніх нотках вловлюється запах орхідеї, меду, воску, жимолості. Основу становлять кокос, ваніль, мускус. Цитрусовий аромат є основою для колекції Orange. Крім апельсина, до композиції входять:

  • рожевий перець;
  • бергамот;
  • чорна смородина;
  • кардамон.

Більш детально про наші пропозиції дізнавайтесь у каталозі. Ви завжди зможете поставити запитання менеджеру. Зробити це можна в режимі онлайн та телефоном. З ним можна обговорити не лише вартість, доставку та оплату, але й інші питання, що стосуються ароматів та їх використання. Ми довгий час вивчали їхній вплив на людину.

Ще трохи про нашу роботу

Крім того, що у нас ви можете знайти незвичайні аромати для домашніх свічок, ми пропонуємо власну продукцію. Річ у тому, що наша компанія – не тільки прямий постачальник ароматичних товарів з Європи, але й обладнання для професійної ароматизації.

У нас є представництва у таких містах, як:

  • Київ;
  • Харків;
  • Одеса.

Натомість готові співпрацювати із замовниками по всій Україні. Наші контакти вказано у відповідному розділі сайту. Телефонуйте та питайте! Ми надамо консультації, обговоримо вартість товару, способи його доставки та оплати.

Назад до блогу

Про компанію Solo Air

Solo Air – це не просто сайт із незрозумілою назвою. За всім цим стоїть група талановитих людей, ми почали вивчати вплив різних ароматів на поведінку покупців ще задовго до появи таких слів як Аромамаркетинг або Аромабрендінг.

  • Досвід роботи

    Завдяки накопиченому досвіду ми готові відповісти на будь-які питання щодо ароматизації. Сотні українських компаній та приватних осіб є нашими постійними клієнтами

  • Прямий постачальник та виробник

    Ми є прямими постачальниками західних компаній та виробником обладнання та даємо гарантію низьких цін та високої якості.

  • Висока якість ароматів

    Ми впевнено можемо заявити, що наші ароматизатори, розроблені спеціально для професійної ароматизації повітря, безпечні для здоров'я людини та тварин

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Нано-дифузія:

Залишити коментар / задати питання: