Найкращі ароматизатори для автомобілів

Кращі ароматизатори для автомобілів

Салон автомобіля може легко вбирати безліч запахів, таких як аромат гуми, пластмаси, дим від сигарет, пари палива та вихлопних газів, які можуть проникати через фільтри, а також запахи їжі, шерсті домашніх тварин та багато іншого. Згодом усі ці аромати змішуються, створюючи неприємний запах у салоні. Щоб уникнути цього та створити приємну атмосферу, варто використати автомобільні ароматизатори.

Зараз на ринку доступні різноманітні приємні аромати, які наповнять салон авто ненав'язливим, ніжним запахом. Однак ароматизатор важливо вибирати уважно, звертаючи увагу на ключові параметри, щоб успішно підібрати найкращий варіант. Які критерії враховувати, розкажемо далі.

Чому важливо обирати якісні ароматизатори?

Гарний ароматизатор у машину — універсальний продукт з безліччю корисних функцій: 

  1. Усунення неприємних запахів, наприклад, моторного мастила, тютюнового диму, пластику або гуми.
  2. Створення затишної атмосфери у салоні автомобіля.
  3. Декорування інтер'єру. Існує безліч варіантів, які допоможуть прикрасити салон автомобіля та подарувати приємні емоції.
  4. Аромамаркетинг. Купуючи аромати, ви можете розпочати бізнес, пов'язаний з ароматизацією будинків, автомобілів, а також створенням приємних ароматичних композицій для різноманітних заходів. У Solo-air ви можете придбати аромати для залучення покупців та клієнтів, а також реалізувати будь-яку ідею. А якщо ви не можете визначитися з вибором, консультанти завжди готові допомогти вам підібрати оптимальний варіант та проконсультувати з усіх питань. 

Елітні парфумерні композиції для автомобіля призначені для естетичного задоволення і мають високу практичну цінність. Вони покращують настрій та самопочуття водія, створюють приємну атмосферу в салоні та усувають сторонні неприємні запахи. 

Саме тому варто звертати увагу на якість, склад та виробника, щоб купити дійсно безпечний та приємний аромат.

Види продукції

Зараз на ринку є безліч різновидів ароматизаторів для авто: банкові, підвісні, автоматичні дифузори, спреї та варіанти гелю. У нас ви можете замовити натуральні ароматизатори у вигляді спреїв, саше та дифузорів. Ми займаємося продажем ароматів для авто найкращої якості. Детальніше про компанію Solo-air та нашої діяльності можна прочитати на сайті.

Підвісні

Це найпопулярніший вид ароматизаторів, який відрізняється оптимальним співвідношенням ціни та якості. Вони є фігуркою з щільного картону, просоченого різними ефірними оліями та парфумерними віддушками. Також ароматизатори можуть бути представлені у вигляді саше чи пляшечки, яку підвішують у салоні авто. Такі види довговічніші та зберігають запах набагато довше, ніж картонні.

Гелі

Це маленькі контейнери, наповнені гелем, просоченим ароматичними оліями. Зазвичай вони мають кришку, що дозволяє регулювати інтенсивність аромату. Такі ароматизатори зберігають свою ефективність протягом кількох тижнів або місяців, перш ніж потрібно замінити гель.

Спреї для авто

Це продукти в рідкій формі зі зручним дозатором, який легко розпорошується в салоні автомобіля або на спеціальну мембрану. Ароматизатори дозволяють регулювати інтенсивність та насиченість запаху. Однієї пляшки спрею вистачає на тривалий час при помірному використанні.

Дифузори та картриджі

Ці інноваційні прилади, що використовують сучасну технологію нанодифузії, наповнюють ваші автомобілі унікальними ароматами. Не потрібно вливати воду в ці гаджети — вони працюють виключно з ароматичними оліями. Дифузори легко використовувати: лише три налаштування інтенсивності аромату дозволяють підлаштувати їх під особисті уподобання. А в автоматичному режимі можна зовсім не турбуватися про увімкнення або вимкнення — пристрої самі активуються, коли ви сідаєте в авто, за умови, що вони підключені через порт зарядки.

Натуральні ароматизатори

Ми пропонуємо купити ароматизатори найвищої якості на натуральній основі. В розділі «Доставка та оплата»  ви можете побачити умови купівлі продуктів. Solo-air займається продажем найкращих ароматизаторів з натуральними компонентами: оліями, екстрактами рослин та квітів. Це повністю безпечні та неймовірно приємні аромати, які створять приємну атмосферу у салоні авто. Якщо у вас залишаться питання про продукти або потрібна порада з аромамаркетингу, наші контакти для зв'язку з менеджерами та консультації ви можете знайти на сайті.

Як вибрати найкращу парфумерну композицію для автомобіля

Аромат — важливий критерій, оскільки він впливатиме на ваш настрій та самопочуття. Орієнтуйтеся на свої уподобання, щоб підібрати яскравий, але ненав'язливий варіант. До того ж зверніть увагу на: 

  1. Тип товару. Ароматизатори бувають у вигляді дифузорів, спреїв чи саше.
  2. Тривалість дії. Деякі ароматизатори зберігають запах лише кілька днів, у той час, як інші можуть триматися тижні чи навіть місяці.
  3. Метод кріплення. Переконайтеся, що ароматизатор можна легко і надійно закріпити в автомобілі, щоб він не заважав водінню. 

Крім того, вивчіть склад ароматизатора – він повинен бути безпечним та натуральним, щоб не викликав неприємних відчуттів в організмі.

Поради щодо використання ароматизатора в автомобілі

Щоб він прослужив довше та ефективніше, важливо правильно його використовувати, тому ми підготували кілька порад. 

  1. Місце розміщення. Встановлювати ароматизатори важливо там, де вони точно не заважатимуть вам. Наприклад, підвісні можна повісити на дзеркало заднього виду або гачок збоку, призначеного для одягу. Але варто стежити, щоби випадково не пошкодити продукт.
  2. Частота заміни. Тут варто орієнтуватися на тип ароматизатора, а також на вологість та температуру повітря в салоні автомобіля. При підвищенні цих показників продукт витрачається швидше, що потребує більш частої заміни. 

Щоб продовжити термін служби рідких та гелевих продуктів, необхідно відкривати їх лише наполовину, особливо якщо вони використовуються в основному у прохолодному місці.

Назад до блогу

Про компанію Solo Air

Solo Air – це не просто сайт із незрозумілою назвою. За всім цим стоїть група талановитих людей, ми почали вивчати вплив різних ароматів на поведінку покупців ще задовго до появи таких слів як Аромамаркетинг або Аромабрендінг.

  • Досвід роботи

    Завдяки накопиченому досвіду ми готові відповісти на будь-які питання щодо ароматизації. Сотні українських компаній та приватних осіб є нашими постійними клієнтами

  • Прямий постачальник та виробник

    Ми є прямими постачальниками західних компаній та виробником обладнання та даємо гарантію низьких цін та високої якості.

  • Висока якість ароматів

    Ми впевнено можемо заявити, що наші ароматизатори, розроблені спеціально для професійної ароматизації повітря, безпечні для здоров'я людини та тварин

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Нано-дифузія:

Залишити коментар / задати питання: