Як вибрати ароматичні свічки. Правильний вибір аромату свічки

Аромасвічки – підніміть настрій собі та близьким

Аромати мають велике значення для створення атмосфери домашнього затишку та релаксу. Простим і доступним засобом її досягнення є аромасвічки. Їх можна використовувати вдома або в бізнес-цілях (наприклад, у перукарнях, манікюрних салонах, масажних кабінетах, центрах нетрадиційної медицини). Далі розберемося, як вибрати ароматичну свічку.

Перш ніж розглядати це питання, відзначимо таке поняття, як аромамаркетинг. Це заходи, спрямовані на залучення клієнтів чи покупців за допомогою ароматів. Вони неодноразово показували ефективність. У цьому контексті можуть знадобитися поради щодо вибору ароматичних свічок для аромамаркетингу.

Види виробів

Перш ніж розглянути, як підібрати аромат для дому, вивчимо, якими бувають свічки. У продажу можна знайти такі типи:

  1. Класичний. У них стандартна циліндрична форма, водночас колір та розміри можуть відрізнятися.
  2. Склянки. Такий виріб являє собою віск, який знаходиться в скляній або пластиковій місткості. Остання виконує не тільки декоративну, а й практичну функцію: захищає від вогню предмети, що оточують, що перешкоджає виникненню пожежі в цілому.
  3. Формові. Такі вироби мають нестандартний вигляд (наприклад, у формі тварини чи квітки).

Окремо розглянемо тарти. Такі аромасвічки є восковими блоками. Він потрібний для аромаламп.

З чого виготовлені

Перш ніж вибрати аромат свічки для релаксації або інших цілей, бажано знати про їхній базовий склад. До нього входять:

  • віск;
  • різноманітні рослинні компоненти;
  • ефірні олії.

Звідси ми можемо зрозуміти процес виготовлення аромасвічок. Спочатку розтоплюють віск. Потім додають аромаолії, барвники та інші компоненти. Після цього віск з усіма складовими заливається у форму, встановлюється гніт. Коли суміш охолоне, відбувається обробка продукту.

Особливості матеріалів: цікаві відомості

У продовження попереднього абзацу зазначимо, що перш ніж знайти ідеальний аромат свічки, необхідно розуміти специфіку матеріалів, з яких вона виготовлена. Знаючи це, ви правильно експлуатуватимете виріб. Існує відмінність свічок і на кшталт воску. Останній буває:

  1. Бджолиний. Натуральний матеріал зі специфічним ароматом відрізняється гарною тривалістю горіння.
  2. Соєвий. Специфічний продукт, з якого одержують так звані «веганські» аромасвічки. На відміну від попереднього прикладу в їхньому складі менше елементів, здатних викликати алергію.
  3. Пальмовий. Це екологічний тип воску, з його допомогою створюються різні види свічок. Одержують із плодів пальмових культур.

Не варто забувати й про те, що найпопулярнішим матеріалом для виготовлення свічок є парафін. Але його потрібно використовувати обережно, бо він є нафтопродуктом. Принаймні небажано доводити його до розплавленого стану. Саме тому бджолині або соєві свічки кращі  за парафінові, адже у них рослинна, нешкідлива основа.

Критерії вибору: на що потрібно звернути увагу

Вибираючи ароматичні свічки для різних кімнат, важливо розуміти особливості того чи іншого аромату. Великий попит мають ефірні олії, основою яких є:

  1. Лаванда. Її заспокійливий ефект допомагає подолати безсоння.
  2. Ваніль. Якщо перед вами завдання — вибір свічки для затишку, даний варіант буде найкращим рішенням. Саме ваніль створює комфортну домашню атмосферу.
  3. Троянда. Є одним із найкращих ароматів для романтичних свічок.
  4. Цитрусові. Варіант для тих, хто думає, як гарантовано вибрати свічку із приємним ароматом. Будь-які цитрусові мають  ефект, що освіжає  та підіймають настрій.

Якщо вас цікавить, які аромати свічок підходять для роботи, вибирайте розмарин або бергамот. Обидва ці склади стимулюють мозкову активність, сприяють концентрації уваги. Якщо вас цікавить, які аромати найкращі для спальні, зверніть увагу на герань. Вона покращує сон, знімає стрес. Думаєте, як вибрати свічку для медитації? Іланг-іланг із його розслаблювальним ефектом стане безпрограшним варіантом.

Орієнтуємось на погоду

Свої нюанси має вибір ароматів свічок по сезону. Тут немає суворих вимог, можна експериментувати. Наприклад, логічно в різдвяний період використовувати олії хвої чи мандарину. Але якщо підійти практично, то в холодну пору спостерігається пік застуд. Тому корисний буде евкаліпт, що має терапевтичні властивості, або чайне дерево з противірусними та антимікробними ефектами.

Вибір пропозицій настільки широкий, що ви зможете вибрати свічку не тільки відповідно до настрою, а й для ароматерапії певних захворювань (ГРВІ, біль голови, нерівна збудливість).

Підбиваємо підсумки

Якщо ви вважаєте, які аромати свічок краще вибрати, звертайтеся до нас. Про компанію Solo Air Aroma Nature знають як приватні особи, які прагнуть створити умови для затишку, так і підприємці, які оцінили переваги аромамаркетингу. Якщо необхідні поради щодо вибору ароматів для подарункових свічок, допоможемо і в цьому питанні.

Ми багато років займалися вивченням впливу запахів на людину. Нам вдалося не лише вивчити це питання, а й знайти однодумців. Тепер ми є прямим постачальником ароматизаторів, у тому числі аромасвічок, з Болгарії – європейського лідера з виробництва ароматичних виробів. Прикладом є свічки з комбінованими натуральними ароматами:

  • Orange;
  • Hypnotic;
  • Bubble Gum;
  • Amarig;
  • Chic 33 та інші.

Поставити питання, наприклад, про те, як визначити якість ароматичної свічки або як архітектура приміщення впливає на вибір аромату, ви можете просто на сайті. Для цього потрібно заповнити онлайн-форму. Там же пропонується дізнатися про такі моменти, як вартість, асортимент.

Наші представництва знаходяться у Харкові, Одесі, Києві, але своєчасна доставка та оплата зручним способом здійснюється по всій Україні. До клієнтів застосовуємо індивідуальний підхід.

Наші контакти вказано у відповідному розділі сайту. Вам вони можуть стати в пригоді, оскільки ми — не тільки постачальник товарів, але і виробник обладнання для ароматизації приміщень. З нами ви можете почати використовувати його найближчим часом.

Назад до блогу

Про компанію Solo Air

Solo Air – це не просто сайт із незрозумілою назвою. За всім цим стоїть група талановитих людей, ми почали вивчати вплив різних ароматів на поведінку покупців ще задовго до появи таких слів як Аромамаркетинг або Аромабрендінг.

  • Досвід роботи

    Завдяки накопиченому досвіду ми готові відповісти на будь-які питання щодо ароматизації. Сотні українських компаній та приватних осіб є нашими постійними клієнтами

  • Прямий постачальник та виробник

    Ми є прямими постачальниками західних компаній та виробником обладнання та даємо гарантію низьких цін та високої якості.

  • Висока якість ароматів

    Ми впевнено можемо заявити, що наші ароматизатори, розроблені спеціально для професійної ароматизації повітря, безпечні для здоров'я людини та тварин

Рекомендоване обладнання для ароматизації

Диспенсери аерозольні

Нано-дифузія:

Залишити коментар / задати питання: